БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
тел.: 0888594132 info@elcea.bg

Тенденции в боядисването на косите за 2017 година

Златисто русо

Идеално за потъмнели от слънцето кожи, за къси и дълги коси. Когато този цвят е по-светъл от тена на лицето, той го подчертава. Ако желаете да засилите контраста не се колебайте да оставите корените малко по-тъмни.

Светло русо

Много моден в момента цвят, със сивкав оттенък. Този нюанс придава светлина на косите и уравновесява по най-фин начин цвета. Резултатът е - естественост и шик! Препоръчва се за къси коси и каре.

Много светло русо

Това северно русо, с оттенък на сребро отива на коси предварително обезцветени или бели. Много е модерно и допринася за стила на прическата, придава характерност на изражението. За предпочитане е да се използва при къси коси или каре.

Кестеняво

Дава елегантност и шик на косата, при условие, че боята е без опасни съставки и запазва блясъка на косъма. Може да се съчетае с по-светли кичури около лицето. Стои добре с прически каре и дълги коси.

Тъмно кестеняво

Почти черно, то допринася за характерността на лицето и дава стил и класа на късите прически. Да не се използва след 40 годишна възраст, защото подчертава уморения вид на лицето.

Червено венецианско

Идеалният цвят, който придава свежест на лицето! Добре се съчетава с по-светли кичури отстрани по средата, които създават впечатление за обем и естественост.

Махагон

Този цвят е много елегантен и е подходящ за къси и дълги коси. Може да бъде съчетан с по-светли кичури.

Оставете коментар

Моля влезте или се регистрирайте, за да коментирате