БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
тел.: 0888594132 info@elcea.bg

Условия за доставка

Колко струва доставката? Доставката се извършва от фирма "Рапидо".

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!

 

Куриерските услуги се извършват до посочения адрес или до поискване
За пратки до поискване, посетете сайта на RAPIDO www.rapido.bg

 

С коя куриерска фирма работите?- Доставката се извършва от фирма "Рапидо"

 Как да платя? Ако желаете да заплатите пратката си в брой на куриера, изберете опцията: плащане с наложен платеж.

Кога да очаквам доставката? Всички поръчки направени до 18:00 ч. се доставят на следващия работен ден или по-следващия. Това, разбира се не важи за поръчки, направени в събота, тъй като Rapido не разнася пратки в неделя.

Правите ли доставки в чужбина? Не. Доставки извършваме само в рамките на България.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка? Не е задължително. Може да пазарувате и като „гост“. Разбира се, за предпочитане е да се регистрирате, като по този начин няма да попълвате всеки път данните си за доставка. Освен това ще получавате новини от нас за актуални промоции и нови продукти.

Може ли да поръчам по телефона? Да, може да направите поръчка и по телефона.

Как да съм сигурен/a, че поръчката ми е приета? Ще получите имейл с потвърждение, че поръчката ви е приета успешно. Когато поръчката ви бъде обработена, ще получите втори имейл от нас с код за проследяване на пратката.

Имате ли отстъпки за постоянни клиенти? Ние държим на всичките си клиенти и държим всички да могат да се възползват от промоциите, които ще предлагаме. Ако искате и Вие да сте информирани за актуалните отстъпки, направeте си регистрация на сайта.

Оригинални ли са продуктите които предлагате? За да гарантираме качеството на продуктите, ние внасяме всичко директно Франция. Ние сме уважавана фирма със 100% гаранция на качеството.

Какво да правя, когато липсва продукт от поръчката ми или е грешен/дефектен? Съжаляваме за неудобството. Моля да се свържете с нас на посочените телефони или имейл за уточнение, кога ще е най-удобно да получите забравения / верния продукт. Куриерските услуги ще са за наша сметка.

Приемате ли рекламации. За да направите рекламация, моля опишете случая на имейл info@elcea.bg. Ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите. Задължително пазете касовата си бележка, която сте получили в пратката.


Плащане и доставка

 

Всички поръчки направени днес до 18:00 ч. ще ви бъдат доставени утре до обяд.

 Доставката се извършва от фирма "Рапидо" и е безплатна.

 

Куриерските услуги се извършват до посочения адрес или до поискване
За пратки до поискване, посетете сайта на RAPIDO www.rapido.bg

 

Това разбира се, не важи за поръчки направени в събота, тъй като Rapido не разнася пратки в неделя.

Ако желаете да заплатите пратката си в брой на куриера, изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, когато завършвате поръчката си.