БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
тел.: 0888594132 info@elcea.bg

БЛОГМодните цветове в боядисването на косите за есенния и зимния сезон 2019 годинаЧервено венецианско, платинено русо, махагон, много светло русо, шоколад, тъмно кестеняво, светло кестеняво медно, медно кестеняво, русо златисто, кестеняво, меден махагон - това ще са топ цветовете през следващата година. Разбира се, съчетани с по-светли кичури по цялата дължина или долната половина на косата, един тон по-тъмни корени.

Често задавани въпроси от клиенти и нашите отговориЧесто задавани въпроси от клиенти и нашите отговори

Въпрос: Мога ли да се боядисам ако все още не е преминала напълно алергията ми, получена от продукти, различни от Elcea?

Отговор: Не, необходимо е да изчакате алергията да премине напълно и няколко дни в повече.


Как да познаем един добър продукт за боядисване на коса?Превод от френския печат

Добрият продукт не трябва да съдържа металически соли, изписвани като Sodium Picramate и ППД, който се среща под имената -  PPDA , фенилендиамин база, р-фенилендиамин, 4-фенилендиамин, 1,4-фенилендиамин, 4-бензендиамин, 1,4-бензендиамин, ал-диаминобензен, ал-аминоанилин, Orsin TM, Rodol TM, Ursol TM и др.

Модните нюанси в боядисването за 2018 година!Венецианското червено/рижавото/ ще е на мода през зимата!

Доказателстата са на лице – в модните дефилета на Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Paule Ka, Mark Jacobs и др. водещи дизайнери дефилират предимно рижави манекенки.

Боядисване, което подмладяваБоядисване, което подмладява

Понякога е нужно съвсем малко, за да изглеждаме по-добре и по-млади. Ето няколко съвета от известния фризьор Силвър Болл как да постигнем това чрез промяна в цвета на боята.

Как успешно сами да си боядисаме косатаKак да прикриете побелелите коси или да боядисате израсналите корени? Ето как да направите това у дома без да допускате грешки...

Тенденции в боядисването на косите - модното златисто русоЦветът на косата може да промени изцяло излъчването ви.  Боядисването в златисто русо е една от тенденциите за 2017г.

Тенденции в боядисването на косите за 2017 годинаТенденции в боядисването на косите за 2017 година

 

Златисто русо, светло русо, много светло русо, кестеняво, тъмно кестеняво, червено венецианско, махагон, това са цветовете, с които ще бъдете в крак с модата през тази година. Изберете желания измежду тях.


Показани са от 1 до 8 от 8 (1 страници)