БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
тел.: 0888594132 info@elcea.bg

ШАМПОАН и МАСКА Elcea


Шампоанът и маската Elcéa са създадени, за да запазят качеството и покритието на боядисването и  удължат трайността на боята Elcéa. 

Дерматологично тествани продукти, без парабен и без феноксиетанол*, предизвикващ алергии.


Със сигурност знаете, че хидратацията е ключът към здравата коса. Тя е от важно значение за еластичността на косъма, а добрата хидратация зависи от класа на липидите, известни като серамиди. Серамидите са биоактивни липиди и са основен компонент на роговия слой, най-външния слой на епидермиса. Серамидите са много важни за предотвратяването на прекомерната загуба на вода от кожата, тъй като тяхната функция е да образуват защитна бариера, с което спомагат за запазването на хидратацията на кожата и за поддържането на нейната еластичност. За съжаление с напредването на възрастта нивото на серамидите в епидермиса намалява, с което кожата, респективно и косата, губят от своята влага. Като следствия от този процес се появяват признаците на стареене. Но има решение на проблема - Elcéa Shampoing Révélateurd’Eclat и Elcéa Masque Révélateurd’Eclat са обогатени с естествени фитосерамиди, които ще спомогнат да поддържате перфектен външен вид на косата,  да възвърнете нейния блясък и жизненост.
 
*0% ФЕНОКСИЕТАНОЛ

Phenoxyethanol се употребява като фиксатор в парфюми, някои бои, кремове, шампоани, всъщност почти във всичко. Честата употреба за дълго време на продукт, съдържащ феноксиетанол, е свързана с развитието на контактен дерматит, екзема, репродуктивна токсичност и невротоксичност.


Продукти, добавени за сравняване: 0


Elcéa Masque Révélateur d’Eclat

Elcéa Masque Révélateur d’Eclat

Elcéa Masque Révélateur d'Eclat е създадена специално за възстановяване и подхранване на косата, кат..

32,00 лв.

Elcéa Shampoing Révélateur d’Eclat

Elcéa Shampoing Révélateur d’Eclat

Създаден специално, за да пази и хидратира  боядисаните коси, подсилвайки блясъка и цвета им. ..

26,00 лв.

Показани са от 1 до 2 от 2 (1 страници)