Модните нюанси в боядисването за 2018 година!

Posted By:ElseaTimes Read:694

Венецианското червено е топ!

Така че ако не сте натурално рижави и искате да сте модерни, изберете този цвят. Но той е толкова крещящ, че излизат наяве всички недостатъци на косата и е нужно да положите специални грижи и внимание за нея, за да изглежда добре. Изберете боя без опасни съставки, като Elcea, за да запазите еластичността и блясъка на косъма. Шампоанът и маската също са от съществено значение, за предпочитане е да не съдържат парабен и феноксиетанол. Ако изберете по-червеникав цвят, като махагон или меден махагон, също ще сте в крак с модата.


Естествените цветове остават актуални!

Натуралните, естествени нюанси не стават демоде, напротив! Това са цветове лесни за възприемане и поддържане. Те не изискват ежемесечни грижи. За да сте сигурни, че сте топ, може да заложите на новите модни тенденции в боядисването: root-shadow и tiger-eye.


Root-shadow позволява да запазите натуралния цвят на корените на косата и да променяте нюансите на цвета само по дължината на косъма. Този стил е много предпочитан от жените, които обичат русите тонове, но е приложим за всякакви цветове.


За младите момичета е много ефектен стилът tiger-eye или тигрово око. Той е прекрасна алтернатива за брюнетките. Особено актуален е меланжът от кичури- шоколад, какао, мед. Кичурите трябва да са много дискретни, те придават гъстота, плътност и релеф на косите.


Екстремните цветове са все още на мода!

Някои тенденции от миналия сезон още ще вървят. Например: много светлото русото, розовото, зеленото, синьото, жълтото и виолетовото. Особено предпочитани от младежите, те ще ви придадат неповторим шик! Дерзайте!


Добре дошли!

Изберете език

English

Bulgarian